Advertisement

Απεργια Πλοια - Γαϊτάνης για απεργία στα πλοία: Ξεπερασμένες συμπεριφορές ... : Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.

Απεργια Πλοια - Γαϊτάνης για απεργία στα πλοία: Ξεπερασμένες συμπεριφορές ... : Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.

ΠΕΝΕΝ: Κήρυξε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό ...
ΠΕΝΕΝ: Κήρυξε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό ... from images32.inewsgr.com
H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού.

Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου!

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των.

Λιμάνι Πειραιά: Ουρές ταλαιπωρίας λόγω της 24ωρης απεργίας ...
Λιμάνι Πειραιά: Ουρές ταλαιπωρίας λόγω της 24ωρης απεργίας ... from images32.inewsgr.com
«δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων.

Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία.

Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά.

Απεργία ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 28 Νοεμβρίου - CNN.gr
Απεργία ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 28 Νοεμβρίου - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία.

Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς απεργια. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν).

Posting Komentar

0 Komentar